Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-01@18:22:14 GMT

کشف 5 سر بریده خرگوش در خودروی 2 مرد بی رحم / بیجار

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۶۲۶۱

کشف 5 سر بریده خرگوش در خودروی 2 مرد بی رحم / بیجار

به گزارش رکنا،  رییس اداره حفاظت از محیط زیست بیجار گفت: در گشت و پایش منطقه با توجه به آغاز فصل سرما و افزایش خطر شکار حیوانات وحشی، نیروهای حفاظت از محیط زیست بیجار موفق به شناسایی و دستگیری ۲ شکارچی خرگوش شدند.

در خودروی مردان بی رحم بیجار 5 سر خرگوش بود

علی اصغر هدایت زاده افزود: این ۲ شکارچی با استفاده از سگ شکاری اقدام به شکار در منطقه کرده بودند که 5  سر خرگوش در خوردروی آن ها کشف و ضبط شد و پس از تکمیل موارد پرونده، به مراجع قضایی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه جریمه شکار حیوانات در قانون تناسب چندانی با میزان خسارت وارد شده به حیات وحش و محیط زیست ندارد و عملاً بازدارنده نیست، یادآور شد: با توجه به آغاز فصل سرما و کاهش تغذیه حیوانان وحشی در منطقه، هیچ گونه مجوزی برای شکار صادر نشده است و مشاهده هر گونه تله گذاری و شکار به هر شکل غیر قانونی و با متخلفان برخورد خواهد شد.

هدایت زاده یادآور شد: جریمه شکار شامل گونه های شاخص همچون، قوچ و میش ارمنی به ۲۵۰ میلیون ریال، گربه وحشی و گربه جنگلی ۱۲۰ میلیون ریال، کفتار، اردک و خفاش ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، گرگ و روباه ۱۲ میلیون ریال، گراز، شغال، خارپشت و خرگوش چهار میلیون و ۵۰۰ هزارریال، ماهی بومی ۲۰۰ هزار ریال، عقاب طلایی و دلیجه ۳۰۰ میلیون ریال، کرکس ۱۵۰ میلیون ریال، سایر عقاب ها ۶۰ میلیون ریال، انواع جغد ۱۸ میلیون ریال، کبک و تیهو سه میلیون ریال، فاخته خاوری ۶ میلیون ریال، بوتیمار و کورکورها هفت میلیون و ۵۰۰ هزارریال، سهره طلایی ۳ میلیون ریال، بلدرچین و کوکر یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است.

وی با بیان اینکه در خصوص ضرر و زیان گونه های جانواری، هر گونه صید و شکار گونه های جانواری ماده، به خسارت های ذکر شده، سه برابر ضرر و زیان گونه می باشد تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه صید و شکار غیرقانونی توسط افراد سودجو می‌توانند با شماره ۰۸۷۳۸۲۲۲۲۲۳۰ تماس بگیرند و موضوع را به مأموران یگان حفاظت اطلاع دهند.

منطقه حفاظت شده بیجار در شمال بیجار و در نزدیکی جنوب شرقی شهرستان تکاب قرار گرفته است و رودخانه قزل اوزن حد جنوبی منطقه را طی می کند و تاکنون در منطقه حفاظت شده بیجار حدود ۱۹ گونه و ۱۷ جنس در ۱۰ خانواده شناسایی شده اند که به نظر می رسد تعداد پستانداران منطقه بیشتر از این باشد.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا رکنا شکارچی جریمه شکار اخبار حوادث حفاظت از محیط زیست پرونده شکارچی غیرمجاز مأموران دستگیر سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس ایران کرونا فیلم ساعت قتل بازیگر سینما و تلویزیون زن بازیگر شهید فخری زاده میلیون و ۵۰۰ هزار میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدثر تیموری گفت:  ماموران یگان حفاظت اداره محیط زیست این متخلفان شکار و صید را شناسایی و دستگیر کردند.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: شکار غیرمجاز پستانداران وحشی در شهرستان طی این مدت ۳۹ رأس بوده است که بیشترین شکار غیر مجاز مربوط به قوچ و میش با تعداد ۲۵ راس بوده است.

وی افزود: شکار پرندگان غیرمجاز نیز ۳۲ قطعه بوده که بیشترین آن سهره و کبک بوده است همچنین در حوزه تخلفات مربوط به صید آبزیان در سطح شهرستان نیز در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۰۵ عدد ماهی به صورت غیر مجاز صید شده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان درگز گفت: با تلاش محیط بانان پارک ملی تندروه، تعداد ۱۷ متخلف قبل از اقدام به شکار طی سال گذشته شناسایی و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

تیموری در خصوص کشفیات سلاح مجاز، غیرمجاز و دست ساز نیز گفت: طی این مدت در مجموع تعداد ۲۰ قبضه سلاح در شهرستان درگز از متخلفان کشف شده است.

وی اضافه کرد: در موضوع تخریب و تصرف در مناطق تحت مدیریت طی سال گذشته نیز تعداد هفت مورد شامل تصرف، شخم‌زنی و حفاری در مناطق تحت مدیریت شهرستان شناسایی و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند، همچنین در حوزه آلودگی‌ها نیز ۷۶ مورد اخطاریه رفع آلودگی برای واحدهای مختلف صنعتی ، خدماتی و تولیدی صادر شده است.

رییس اداره پارک ملی تندوره گفت: ماموران یگان حفاظت پارک ملی تندوره طی سال گذشته بیش از ۱۴ هزار و ۵۶۲ راس دام سبک غیر مجاز که به صورت غیر مجاز ، خارج از فصل چرا ، بدون پروانه و یا مازاد بر پروانه چرا وارد پارک ملی و مناطق تحت مدیریت شهرستان شده بودند را شناسایی و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کردند.

پارک ملی تندوره در شهرستان درگز و در فاصله ۲۷۰ کیلومتری شمال غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • زادآوری‌های جدید در باغ وحش ارم سبز
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست