Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@16:10:58 GMT

کشف سر بریده یک زن مرموز

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۴۵۴۳

کشف سر بریده یک زن مرموز

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرارو؛ کشف‌های بزرگ باستان شناسی توسط افراد عادی امری نادر نیست و در آخرین نمونه یک فرد ساکن کنت انگلستان در زیر شیروانی خانه خود سر مومیایی شده‌ای را پیدا کرد که بررسی دانشمندان نشان داد این سر بریده شده متعلق به یک زن بالغ از مصر باستان است.

به گزارش sciencealert، ماجرا از این قرار است که فردی از ساکنان کنت انگلستان پس از مرگ خانه‌ای را برای تنها وارث خود یعنی برادر کوچکش به ارث می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادر کوچک‌تر پس از اتمام مراسم خاک سپاری تصمیم می‌گیرد تا خانه به ارث برده شده را بازسازی کند. در جریان همین بازسازی بود که یک سر مومیایی شده عجیب در زیر شیروانی خانه پیدا می‌شود و فرد نیز مقامات محلی را در جریان این موضوع قرار می‌دهد.

این سر مومیایی شده برای بررسی‌های بیشتر به موزه و دانشگاه کانتربری سپرده می‌شود تا اطلاعاتی در خصوص هویت و منشاء آن بدست آید. در ابتدا این سر مومیایی شده تحت آزمایش اشعه ایکس قرار گرفت و مشخص شد که سر متعلق به یک زن بالغ است، اما برای تأیید و کسب اطلاعات بیشتر تصویربرداری سی تی اسکن نیز لازم بود. به گفته محققان، نتایج اولیه سی تی اسکن، که در بیمارستان Maidstone انجام شد، نشان داد که این زن در حدود ۲۰۰۰ سال پیش سربریده شده و خاستگاه آن نیز از مصر باستان بوده است.

دانشمندان دانشگاه کانتربری تاکنون نتوانسته اند هویت این زن، جایگاه اجتماعی و علت سر بریده شدن اون را بیابند، اما یافته‌های آن‌ها نشان می‌دهد که رژیم غذایی خشن دندان‌های این زن را فرسوده کرده است، اما زبان او به خوبی حفظ شده است. این رژیم غذایی خشن احتمالا اشاره به خوردن مواد غذایی سخت و جامد دارد که به طور معمول در طبقات بالای اجتماعی مصر باستان مرسوم نبوده است. آیا این زن یک برده بوده که بنا به دلایلی سر او بریده شده یا اینکه یک اسیر جنگی بوده است؟ تمام این فرضیه‌ها ضعیف هستند، زیرا اگر برده یا اسیر بوده به چه دلیلی باید سر او مومیایی می‌شد. اگر چنین نبوده چرا دندان‌های او در اثر غذا‌های نامناسب سایده شده است که معمولا نشانه فردی از طبقات پایین جامعه است. آیا این زنی فردی از طبقات بالای جامعه بوده که بنا به دلایلی برای مدت زیادی در اسارت بوده و در نهایت به قتل رسیده است؟

به گفته محققان، به نظر می‌رسد تیوپ‌های ساخته شده از مواد ناشناخته در سوراخ چپ بینی و در کانال نخاعی مومیایی وجود دارد، اما مشخص نیست که آیا منشا باستانی دارد یا جدید هستند. به هر روی فضای ایده پردازی برای شناخت هویت این زن و سرنوشت هولناک او تا زمانی که مطالعات دقیق‌تر بر روی آن آغاز شود، هنوز باز است. اینکه چگونه این سر مومیایی سر از انگلستان در آورده است، دانشمندان می‌گویند که در قرن نوزدهم اروپایی‌هایی که به مصر سفر می‌کردند علاقه زیادی به آوردن چنین آثاری داشتند. در آن زمان هیجان دنیای مرموز فراعنه مصر باستان و حتی باور به قدرت‌های ماورایی آن‌ها سبب می‌شد که هر مسافری یادگاری از این دنیای مرموز را با خود به خانه بیاورد. این سر مومیایی شده نیز به احتمال زیاد در همان قرن نوزدهم و توسط مسافران کنجکاو به انگلستان آورده شده است.

جیمز الیوت، مدرس رادیوگرافی تشخیصی در دانشگاه کانتربری و سرپرست اسکن این سر مومیایی شده، گفت: «اسکن‌های جدید از این مومیایی می‌تواند اطلاعات بسیار بیشتری از مشخصات صاحب آن به ما بدهد. شاید روزی بتوانیم بفهیم که این زن که بوده و چرا به چنین سرنوشتی دچار شده است. ما قصد داریم تا با استفاده از اسکن‌های جدید یک ماکت سه بعدی از این سر تهیه کنیم تا یک چهره نزدیک به واقعی از او بسازیم. شاید اسکن‌های جدید ما را به زوایایی پنهان از سنت‌های مصر باستان هدایت کند.»

منبع: فرارو لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر مصر باستان اخبار عمومی اخبار مرتبط چین یا آمریکا؛ کدام زودتر ماه را فتح می کنند؟ ۱۴۰۱/۵/۱۰ نتایج کنکور دکتری تخصصی اعلام شد ۱۴۰۱/۵/۱۰ پیامک های تسلیت ویژه ماه محرم ۱۴۰۱ ۱۴۰۱/۵/۱۰ بالارفتن موش از سرم بیمار در بیمارستان! + فیلم ۱۴۰۱/۵/۱۰ آشنایی با اعمال مخصوص شب سوم محرم الحرام ۱۴۰۱/۵/۱۰ خبیث ترین چهره واقعه کربلا چگونه کشته شد+ فیلم ۱۴۰۱/۵/۱۰ آخرین ویدیو ها فدرال رزرو؛ مقصر تورم آمریکا ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۵:۴۳ غافلگیری چند جوان در حین شنا از سیل شدید! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۳:۱۰ گردشی در نگین گردشگری هند؛ تاج محل ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۲:۵۰ آسمان‌خراش ۵۳ طبقه ای استانبول ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۱:۴۰ خبیث ترین چهره واقعه کربلا چگونه کشته شد+ فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ ۱۱:۰۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۵:۴۶ کشف سر بریده یک زن مرموز ۱۵:۴۳ فدرال رزرو؛ مقصر تورم آمریکا ۱۵:۳۷ چین یا آمریکا؛ کدام زودتر ماه را فتح می کنند؟ ۱۵:۳۱ چرا بحران انرژی فعلی آمریکا با دهه ۱۹۷۰ متفاوت است؟ ۱۵:۳۱ وضعیت مبهم ۲۲۴۹ خودروی وارداتی؛ ترخیص، مرجوع یا امحاء؟ ۱۵:۳۰ هافمن واحد منتخب دانش بنیان صنعت، معدن و تجارت ۱۵:۱۵ شرایط جدید درخواست مهریه ۱۵:۱۵ قیمت دلار افزایش و یورو کاهش یافت ۱۵:۱۳ ۷ ترفند جذاب در گوشی های اندروید که تا به حال نمی دانستید ۱۵:۰۹ اختلال گسترده در شبکه اینترنت ثابت و سیار ۱۵:۰۸ عواقب جبران ناپذیر خوابیدن زیر باد کولر ۱۵:۰۶ چین: پلوسی به تایوان سفر کند، ارتش قاطعانه اقدام خواهد کرد ۱۵:۰۰ یک پاسخ آنلاین برای بحران ِ صدها مجله ۱۴:۵۸ آغاز صادرات دام از هفته آینده/ تناقض آشکار مصوبه وزارت جهادکشاورزی و بودجه ۱۴۰۱ ۱۴:۳۹ دولت درباره افزایش حقوق بازنشستگان بعد از موعد قانونی باید پاسخگو باشد ۱۴:۳۵ آخرین آمار کرونا در ایران / تعداد فوتی های امروز چند نفر است؟ (۱۴۰۱/۵/۱۰) ۱۴:۳۴ چند نفر وام اجاره گرفته اند؟ ۱۴:۲۴ شاخص کل؛ نه پای صعود و نه تاب سقوط / ارزش معاملات خرد دوباره به کم تر از دو هزار میلیارد تومان رسید ۱۴:۲۱ ذوالنور: اصلی ترین دلیل کندی مذاکرات، بحران اوکراین بود ۱۴:۱۹ رابطه بلاک چین و ارز دیجیتال چیست؟ ۱۴:۱۵ بیماری مرموزی که با لکه های سفید پوست خود را نشان می دهد! ۱۴:۱۰ ترور بیولوژیک امام خمینی دروغ است ۱۳:۵۹ پیش فروش غیرقانونی لوازم خانگی توسط یک برند معروف ۱۳:۳۳ ۱۰ نوشیدنی معجزه گر در درمان فوری گرمازدگی ۱۳:۲۱ قیمت سکه امروز دهم مرداد ۱۴۰۱ ۱۳:۰۱ مرخصی زایمان چند ماه است؟ ۱۲:۵۵ اذان ظهر به افق تهران دوشنبه دهم مرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۵۰ گردشی در نگین گردشگری هند؛ تاج محل ۱۲:۴۵ در انبارها و مراکز پردازش دیجی‌کالا چه می گذرد؟ ۱۲:۴۴ کشف دارویی برای درمان دیابت؟ ۱۲:۳۴ نگرانی برخی ارگان ها از کاهش اختیارات با اجرای قانون تسهیل مجوزها ۱۲:۲۵ قیمت طلا امروز دهم مرداد در بازار (مثقال ۱۸ عیار، طلا گرم ۱۸ عیار) ۱۲:۲۲ خاموشی های ناشی از سیل رفع شد ۱۲:۱۹ تاثیر شگفت انگیز کدو سبز در جوانسازی پوست! ۱۲:۱۷ سعیدی: دولت بنا دارد زاهدی وفا را برای وزارت کار به مجلس معرفی کند ۱۲:۱۵ نتایج کنکور دکتری تخصصی اعلام شد ۱۲:۱۲ تکذیب انتصاب داماد وزیر آموزش و پرورش در صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۲:۱۱ چگونه به کرونا مبتلا نشویم؟ ۱۱:۴۷ برنامه بازی های لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + عکس ۱۱:۴۵ قیمت پوند امروز ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۴۲ پیامک های تسلیت ویژه ماه محرم ۱۴۰۱ ۱۱:۴۰ آسمان‌خراش ۵۳ طبقه ای استانبول ۱۱:۳۴ قیمت درهم امروز ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۳۰ چگونه پست های پیشنهادی اینستاگرام را مخفی کنیم؟ + عکس ۱۱:۲۷ قیمت لیر امروز ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۱۷ کنعانی: احتمالا در آینده نزدیک شاهد دور جدیدی از مذاکرات خواهیم بود ۱۱:۱۷ بهترین هدیه برای گیمرها و موبایل گیمرها چیست ؟ ۱۱:۱۴ ضعف مچ دست خبر از بیماری هایی می دهد که فکرش را هم نمی کنید ۱۱:۱۱ بالارفتن موش از سرم بیمار در بیمارستان! + فیلم ۱۱:۱۰ آشنایی با اعمال مخصوص شب سوم محرم الحرام اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مصر باستان اخبار عمومی ارز دیجیتال مصر باستان ۱۴۰۱ ۰۵ ۱۰ فیلم ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ ۵ ۱۰ سر بریده ۱۴۰۱ ۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین

کاوشگران از مدت‌ها قبل مشغول کاوش و بررسی مقبره ۲۲۰۰ ساله مجللی هستند که در چین کشف شده و حالا یک کارشناس این فرضیه را مطرح کرده است که مقبره به یک پادشاه چینی تعلق دارد.

به گزارش ایسنا، یک کارشناس باستان‌شناس اعلام کرد که یک مقبره ۲۲۰۰ساله مجلل در شرق چین کشف شده است که احتمالا به فرمانروای «ایالت چو» ‌تعلق دارد.

به گفته اداره ملی میراث فرهنگی چین، این مقبره بزرگترین و پیچیده‌ترین مقبره‌ای است که در «ایالت چو» کشف شده است و می‌تواند اطلاعات جدیدی درباره وضعیت آن دوره از تاریخ ارائه دهد.

بنابر گزارش «لایوساینس»، باستان‌شناسان چهار سال اخیر را صرف کاوش این مقبره در منطقه «Wuwangdun» کرده‌اند که در نزدیکی شهر «هواینان» در استان «آن‌هوئی» واقع شده است.

براساس گزارش‌های «شینهوآ»، باستان‌شناسان بیش از ۱۰۰۰ اثر تاریخی را در این محوطه باستان‌شناسی کشف کرده‌اند که از جمله آنها به ظروف برنزی مخصوص مراسم‌های تشریفاتی، آلات موسیقی و یک تابوت به همراه بیش از هزار نشان حکاکی‌شده می‌توان اشاره کرد.

تاریخ‌گذاری رادیوکربن و سایر بررسی‌ها نشان می‌دهد قدمت این مقبره به اواخر دوران «ایالت چو»، یعنی حوالی ۲۲۰ پیش از میلاد، زمانی که این منطقه تحت تاثیر ایالت «چین» قرار گرفته بود، بازمی‌گردد.

ایالت «چین» در نهایت در بین هفت ایالت جنگ‌طلب پیروز شد و اتحاد بعدی آن کشور رسماً به عنوان آغاز چین مدرن در نظر گرفته شد.

«ژیچنگ گونگ» (Xicheng Gong) ـ باستان‌شناس مؤسسه آثار فرهنگی و باستان‌شناسی استان «آن‌هوئی» ـ که هدایت کاوش‌ها را بر عهده دارد، به «شینهوا» گفت که تاریخ این مقبره به دوره حساس قبل از فروپاشی سیستم فئودالی «چو» مربوط است. کشف این مقبره و یافته‌های آن می‌تواند تصویری کلی از شرایط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، فناوری و اجتماعی ایالت چو ارائه دهد.

«ژیگو ژانگ» (Zhiguo Zhang)، محققی که در کاوش‌های مرکز ملی باستان‌شناسی چین (بخشی از NCHA) مشارکت دارد، گفت که باستان‌شناسان در آزمایشگاه ویژه‌ای با اکسیژن کم که در  محوطه تاریخی ساخته شده بود، فعالیت کردند تا آثار کشف‌شده را سالم نگه دارند.

این محقق همچنین توضیح داد که علاوه‌بر روش‌های سنتی اندازه‌گیری، محققان از اسکن دیجیتال، نقشه‌برداری و طراحی برای ایجاد یک مدل سه‌بعدی دقیق از مقبره استفاده کردند و نشانه‌های نوشته‌شده روی در تابوت با فناوری تصویربرداری مادون قرمز ثبت شد.

به گفته «ژانگ»، محققان فقط یک‌سوم از مقبره را کاوش کرده‌اند و هنوز مشخص نیست که چه کسی در آنجا دفن شده است.

هویت فردی که در مقبره دفن شده ممکن است آن‌قدرها هم اسرارآمیز نباشد، چراکه پس از انتشار گزارش «شینهوا»، یک کارشناس به «لایو ساینس» گفته است این مقبره احتمالاً به پادشاه ایالت فئودالی «چو» تعلق داشته باشد.

«مارگارت پروچ» (Margarete Prüch)، باستان‌شناس و مورخ هنری دانشگاه هایدلبرگ در آلمان که در کاوش‌ این مقبره مشارکت نداشته است، گفت که اخیرا در سفری به کره با استادان دانشگاه درباره این مقبره گفت‌وگو داشته است.

در سال ۲۰۲ پیش از میلاد، ‌ قلمرو «چو» تحت کنترل سلسله «هان»، جانشینان سلسله «چین» (کین) قرار گرفته بود و در سال ۱۹۴ پیش از میلاد نیز یکی دیگر از دولت‌های وابسته به «هان» یعنی «یان»، کنترل بخش شمالی کره را به دست گرفته بود، بنابراین مقبره‌های چینی این دوره از تاریخ در کره بسیار مهم است.

«پروچ» در گفت‌وگو با «لایوساینس» اعلام کرد که این مقبره احتمالا به پادشاه «کائولی» تعلق دارد که در فاصله ۲۶۲ تا ۲۳۸ پیش از میلاد حکومت کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اسراری که گورهای تاریخی افشا کردند
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! (+عکس)
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • فیلم| افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه: ۴۰۰ مستشار نظامی عراق در پادگان اشرف حضور داشتند!
  • تصاویری از اجساد سالم؛ راز مومیایی خود به خود مردگان در یک منطقه چیست؟ (۱۶+)
  • ببینید | افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه
  • ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها
  • کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین
  • کشف «گذرگاه مردگان»